NORDMA ung

NORDMAs rolle er å være en strategisk partner innenfor dialogmarkedsføring. Vi ønsker å være med på å inspirere og engasjere, ikke minst studenter og andre unge. Målet vårt er å få bedre innpass hos skolene og kommende generasjoner av dialogmarkedsførere. Vi skal levere på NORDMAs ambisjon om å være en del av studentenes karrieremuligheter.

Vi ønsker å involvere studenter i vår rolle og nettverkene våre. NORDMA tilbyr deg som student å være vår ambassadør for andre studenter. Som studentambassadør i Nordma får du en unik mulighet til å bli kjent med og bli lagt merke til i bransjen. Studentambassadørene har som oppgave å formidle kunnskap om hva bransjen søker og vektlegger, kort sagt øke interessen for direktemarkedsføring blant studentene. Studentambassadørene får delta på mange spennende møter og å jobbe aktivt med å utvikle bransjens store fagdag/prisutdeling, Max Marketing Mix.

Som student har du også mulighet til å få offentliggjort bachelor- eller masteroppgaven, legge din CV i vår CV-bank samt i våre rekrutteringsaktiviteter.

Skriv ut